Kopplingsdosor/adapterboxar som används inom Växjö Kommun

Careium:

Sense , 4.8 kB. - är en sändare/kopplingsdosa som används för att kunna skicka larmet/signalen från ett skyddsåtgärds-/HSL-larm (sitt-/sänglarm) vidare till ett trygghetslarm eller mottagare/handenhet.
Viktigt att kontrollera att Sensen är på (I/O = PÅ/AV, på långsidan finns det en vit skjutknapp som man kan skjuta upp eller ned). Byta batteri: Det finns 2 st AA under lukan som man skjuter nedåt.

M-box , 43.2 kB. - är en sändare/kopplingsdosa som används för att kunna skicka larmet/signalen från ett skyddsåtgärds-/HSL-larm vidare till ett trygghetslarm eller mottagare/handenhet.

Viktigt att kontrollera att M-boxen är på (I/O = PÅ/AV, på långsidan finns det en vit skjutknapp som man kan skjuta upp eller ned). Byta batteri: Det finns 2 st AA under luckan som man skjuter nedåt.

All förändring av inställning skall göras alltid av larmsamordnare, i samråd med sjuksköterska om det är en skyddsåtgärd-/HSL-larm. Kontakta larmsamordnare.

 

Zafe - Neat / Phinoro600:

INKA , 50.7 kB. / LINK , 45.5 kB. -  Dessa är sändare/kopplingsdosor. Används för att kunna skicka larmet/signalen från ett skyddsåtgärds-/HSL-larm vidare till en mottagare/handenhet och/eller ett trygghetslarm.

Dessa kan förekomma vid specialanpassningar.
Viktigt att kolla så att den dosen är ”PÅ”. Byta batteri: INKA kan man byta batteri, skruva bort de fyra svarta skruvarna under locket finner du 2 st AAA batterier.

Batteri byte: LINK kontaktar larmsamordnarna för batteribyte.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 februari 2024
Larmhandbok